AGENDA OF APNN-MEETING OF THE ASIA & PACIFIC NATION NETWORK ON JUNE 25, 2015

Moderator BATTSENGEL Baatar					
9:00-9:10 (10 min)	Sessi on 1	Opening and Greeting	Kayoko Sugahara, Chairperson of APNN Ariunbolor Purvee, President of WSTEM		
9:10-9:20 (10 min)		Welcome Remarks	Ochirbat Baatar, Mongolian University of Science and Technology		
9:20-9:30 (10 min)		Welcome Remarks	Kong-Joo Lee, President of INWES		
9:30-10:00 (30 min)		Special Talk 1 from INWES: History and propose the perspective of APNN	Hyang Sook Yoo, Past Chairperson of APNN		
10:00-10:30 (30 min)		Special Talk 2 from INWES: History, achievements, challenges and future of INWES	Kong-Joo Lee, President of INWES		
10:30-11:00 (20 min)	Coffee break				
11:00-11:30 (30 min)	Sessi on 2	Country reports 1: Woman in Science, Technology, Engineering, Mathematics in Mongolia (WSTEM)	Undram Chinbat, Vice President of WSTEM		
11:30-12:00 (30 min)		Country reports 2: Associtation of Korean Woman Scientists and	Seong Ok Han, President of KWSE		

		Engineers (KWSE)	
12:00-12:30 (30 min)		Country reports 3: Japan Network of Women Engineers and Scientists (JNWES)	Kumi Nitta, Board member of JNWES
12:30-13:00 (30 min)		Country reports 4: Institute of Engineers Malaysia, Women Engineer section (IEM WE)	Wai Yie LEONG, Chairman of IEM WE
13:00-14:00 (60 min)	Lunch and Networking		
14:00-14:30 (30 min)		Country reports 5: Society of Taiwan Women in Science and Technology (TWiST)	Chia Li Wu, president of TWiST
14:30-15:00 (30 min)	Sessi on 3	Country reports 6: Vietnam Association for Intellectual Women (VAFIW)	Phan Thi Thuy Tram, Executive Member of Steering Committee of VAFIW
15:00-15:30 (30 min)		Country reports 7: Women in Science and Engineering (WISE Nepal)	Harshana Shrestha, Board Member of WISE Nepal
15:30-15:50 (20 min)	Coffee break		
15:50-16:20 (30 min)	Sessi on 4	Country reports 8: Women in Science and Engineering (WISE	Dillip Pattanaik, Vice President of WISE India

		India)	
16:20-16:50 (30 min)		Special Talk 3 from INWES: History of and current programs of the Society of Women Engineers in USA	Gail G. Mattson, Vice president of INWES
16:50-17:20 (30 min)		APNN Annual General Meeting	Kayoko Sugahara Chairperson of APNN
17:20-17:50 (30 min)	Sessi on 5	Exhibition	
17:50-18:50 (1 hour)	Dinner for guests		